0

Kabinet Hardvéru Prípravok Nástroj Nastaviteľné Punč Locator Dreva Vŕtanie Dowelling Nástroje Pre Kľučky Čierne

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€35.69 €43.52

[hliníkovej zliatiny Konštrukcie]Tento kabinet hardvéru prípravok je vyrobené z hliníkovej zliatiny, ľahký materiál s dobrou silu a dobrú odolnosť proti korózii, robustnejšie a tvrdšie ako plastové pravítka, nie je ľahké zlomiť, čo výrazne predlžuje životnosť.

[Vysoká Presnosť Vŕtania Dowelling]nastaviteľné vrták, návod prípravok môže zabezpečiť otvory byť rovnaké dvere-na-dvere, tiež vyhnúť vrtáka z pohybujúcich keď začnete vŕtať.Vŕtanie dier do skrine s skrine hardvéru jig sú presnejšie a bezpečnejšie.Tento kabinet rukoväť šablóny nástroj vám umožňuje využívať to robiť profesionálne vyzerajúce skriňa inštalácie hardvéru aj vtedy, ak ste DIY ' er.

[Clear Čítanie Stupnice]Funkcie laserom váhy s čierno-bielom formáte pre jednoduché a jasné, čítanie, nie je ľahké slabnúť v priebehu času, tohto dreva vŕtanie nástroj podporuje metrických a palcových mierach pre flexibilné použitie.Môžete ľahko upraviť dĺžku(z 1.375 cm 16inches) a presnosť potrebné vŕtanie nastavením posuvníka.

[Jednoduchosť Použitia]Rýchle a jednoduché použitie, stačí zmerať hardvéru rozmiestnenie a nastaviť polohu, utiahnite skrutky, potom vyvŕtajte otvory.

farba:Čierna

Materiál:hliníková zliatina

Obsah Balenia:

1 x Punč Locator

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie