0

Trampolína Bezpečnosti Pad Mat Príslušenstvo Nepremokavé Podložky Kolo Jar Ochranný Kryt A Vode Pad Trampolína Accessorie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.98 €15.96

Odrážky:

1. Spoločný Dizajn Táto Trampolína Bezpečnosti Pad Mat je navrhnutý vo viacerých priemer veľkostí si môžete vybrať, spĺňajú vaše potreby na rôzne trampolíny, vrátane 6, 8 ft, 10 ft, 12 metrov, 13 metrov, a 14 metrov v okrúhly tvar.

2. Vybrané PVC Materiál Tieto Trampolína Podložky sú predstavovať vynikajúci výkon pre dlhú životnosť, navrhnutý s mäkké vnútorné pena čalúnenia pripojené na oboch stranách, vyrobená z vysoko-kvalitného PVC & PE materiálov.

3. Vynikajúce Spracovanie Tohto Kola Trampolína Bezpečnosti Pad je spracovaný s PVC záterom pre vynikajúcu nepremokavé výkon, navrhnutý s mäkké vnútorné pena čalúnenia pripojené na oboch stranách, poskytovanie ochranou hrán, ktoré je odolné proti roztrhnutiu a poveternostným vplyvom.

4. Rýchla Inštalácia Tieto Náhradné Podložky pre Trampolíny sú vybavené s popruhmi na pripevnenie rám ľahko, bez námahy na inštaláciu a odstránenie, pohodlné si pevne pevne a odstrániť na skladovanie.

5. Skvelé pre Vonkajšie Hry Táto Trampolína Jar Kryt prináša veľkú radosť, aby vaši priatelia a deti, ochranný rám, kryt pre trampolíny príslušenstvo ( len na okraj kryt, nemusia zahŕňať trampolína ), musí mať pre vaše vonkajšie party hry.

Popis: Trampolína Bezpečnosti Pad Rohož je vyrobená z vysoko PVE & PE materiály, spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania, predstavovať vycibrený vzhľad a veľkú odolnosť, vodotesný, odolný proti poveternostným vplyvom, pribrala, a odolná voči roztrhnutiu, poskytuje viacero veľkostí si môžete vybrať z.

Špecifikácia: 1. Názov produktu: Trampolína Bezpečnosti Pad Mat

2. Materiál: PVC, PE

3. Veľkosti: ako je uvedené v možnosti

Balenie Zoznam: 1* Trampolína Bezpečnosti Pad Mat

  • Číslo Modelu : Trampolína Bezpečnosti pad
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie