0

Z Nehrdzavejúcej Ocele Rýchle Zariadenie Zamykanie Svorky Pre Priemyselné Vybavenie Kabinetu Šachty, Dymové Dvere, Atď.

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.56 €6.51

Nosnosť: Ťažká Prepnúť Svorka Západku 4002 Nastaviteľná Západka Hardvéru s Červeným Povrchom, Ťažkých Stavebných a Hrdzi Odolné, dostatočne Silný na prepravu 180kg.

Jednoduché nastavenie: dĺžka poistku možno vyriešiť uťahovacie matice; len utiahnite napätie háčik dostať maximálnu tesnosť

ROBUSTNÁ A ODOLNÁ: Naše prepínač lock klipy sú vyrobené z hustej 304 nerezovej ocele, veľmi silný a odolný.Pozinkované povlak je hrdza-odolný a má hladký povrch.Vhodné pre rôzne teploty prostredia.

Jednoduchá inštalácia: Určiť polohu inštalácie, stačí opraviť pomocou skrutiek alebo na zváranie, potom zase nastavovacej páčky nastavte vhodnú vzdialenosť, inštalácia je veľmi pohodlné

Široké Uplatnenie: Naše prepnúť zámky sú široko používané na dvere skrine, posuvné dvere, skladovacie škatule, nástroj boxy, komody, kufre, krabice, bez zámkov alebo zlomené rukoväte.To je ideálny gadget pre továrne, reštaurácie, kancelárie a domácnosti.

Farba:strieborná

Materiál:304 nerezovej ocele

Veľkosť: 12,5 x 3 cm

Obsah Balenia:

1 x Pevne zámok

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie