0

3 Zásuvky Široký Väzbe Veža Biela Kúpeľňa Police Sprcha Organizátor Polica

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
€118.68 €269.72

Organizovať viditeľné skladovacie priestory s Sterilite je Väzba zbierky.Tieto Väzbe Skladovanie položky kombinovať štýl a funkcia; módny vzhľad väzbe pohodlie, trvanlivosti a hodnota plastové poskytovať rôzne dekoratívne riešenia pre obytné priestory.3 Široké Zásuvky Väzbe Veža je ideálny pre "v open" ľahký storage potreby.Tri nepriehľadné zásuvky udržať poriadok kontrolované a skryté zároveň poskytuje prístup k často používané položky, tam, kde sú najviac často používaný.Jednoduché rukoväte umožňujú zásuvky na otvorenie a zatvorenie bez námahy, s šuplíku stop, aby sa zabránilo zásuvky premiestneniu náhodou.Keď ukladanie položiek preč, dôkladne zvážte, hmotnosť v každej zásuvky a nepreťažujte.Celkové rozmery zmontované tejto položky sú 15 7/8" D x 21 7/8" W x 24" H.

Sterilite Dospelých 3 Plastové Zásuvky Široký Väzbe Veža Biela: Vonkajšie Rozmery: 15 7/8" x 21 7/8" x 24" 3 nepriehľadné zásuvky udržať obsah skrýva tam, kde sú najviac často používaný Jeden celok možnosť Nepriehľadné tkané štruktúry ak chcete pridať módne dotyk na váš skladovanie - Biely Interiér Rozmery na dne zásuvky: 19 1/8" x 13 1/4" x 6 5/8" Štýlový väzbe vzor dopĺňa všetky dekor v ľahko sa čistí, odolné plastové Univerzálny dekoratívny úložné riešenie je ideálne pre použitie v celom dome Nepriehľadné zásuvky udržať obsah skryté a neporiadok kontrolované Udržať často používané ľahké predmety obsiahnuté a organizované tam, kde sú najviac často používaný BPA-free a ftalát-zadarmo

  • Názov Značky : BOUSSAC
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Počet Vrstiev : Triple Tier
  • Inštalácia Štýl : Typ podlahy
review images
Klient - 2023-09-15

Tieto sú skvelé málo príborníky a super univerzálny. Používam ich v mojej skrine na uskladnenie odevov, že nechcem ísť na ramienka, a toaletný stolík je dostatočne krátky, že ho zasuniete pod moje šaty. Vzhľad je láskavý, že to nie je nevyhnutne potrebné, aby sa skrýva v závislosti od výzdoba miestnosti. Áno, je to plast, takže to nie je skutočný toaletný stolík, ktorý chcete dať nič ťažké na vrchole. Skvelé, lacný spôsob, ako pomôcť udržať si čistotu. Urobiť si kúpiť!

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie