0

Klávesnica Zápästie Zvyšok Pad Zápästie Zvyšok Podložka pod Myš Pamäťovej Peny Jemný Vlákien Pre PC Hranie Počítačových hier Klávesnice Zdvihol Ruky Platforma

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.78 €4.09

Funkcia: Vyrobené z pamäťovej peny, jemný vlákniny, hladké & priedušná, mäkká naplnená gélom vankúš spĺňa vaše zápästie pre maximálnu podporu, Udržuje vaše zápästia v neutrálnej polohe pre ergonomické pohodlie.Späť tejto zápästie podporu kit je pribrala s texturovaného kaučuku, poskytuje ťažké grip prevenciu pošmyknutia, Dvojité Lepenie a Stlačte odovzdanie na okraji dodanie ploché a hladké hrany a nebude roll up, ani split otvorené.Zápästie podporu nástroj combo fit väčšina počítačov, notebooky, myši, zlepšiť rúk a zápästí, Ideálny zápästie & únavu ruky odľahčovacia pre pracovníkov, hráčov, spisovateľov, redaktorov, ktorí budú prijatí na dlhé písanie práce Klávesnice zápästie podporu veľkosť(17x3.34), Ideálne rozmery, aby sa pohodlne podporu obe zápästia pri písaní klávesov, pomocou myši, alebo hranie hier.Čierna Klávesnica Zápästie Zvyšok ,Komfortne podporu vaše ruky a zápästia pri používaní počítača, PC, notebook notebook alebo Mac.

Balík obsahuje: Klávesnice Zápästie Zvyšok Pad*1

Poznámka: 1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách. 2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Názov Značky : KOQZM
  • Materiál : Gumené
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
review images
Klient - 2023-08-08

Ako je popísané vyššie. Normálne pripomienky môžu byť napísané po dlhodobom používaní. Takže v podstate normálne. V taške bolo zložené, tak to je ešte stutching.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie