0

Bat Dream Catcher Dream Catcher Netopierov Akryl Na Halloween Farebné Ľahký Hangable Halloween Bat Výzdoba Pre Dvere, Okná

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.19 €52.39

Získajte slávnostné tejto Halloween s našimi odolné Bat Ozdoby!Živé a jasné farby priniesť svoje strašidelné dekor život.Tieto bat ozdoby sú skvelý doplnok ako 1 zo symbolov Halloweenu.Viac vrstiev dekoratívny materiál a robustná pobočky vešiak zaistiť dlhovekosť pre nadchádzajúce roky.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Veľkosť: ako je znázornené

balenie Zoznam:

Halloween Ornament Bat*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkú Odolnosť: Použiť za predpokladu, zastavením reťaze ľahko pozastaviť tieto robustné Halloween bat dekorácie, sú ľahké a vyrobené z akrylu, čo je jednoduché zvládnuť.

2.Žiarivé Farby: Použitie našich živej bat dekorácie na zlepšenie vášho Halloween decor!Sú vyrobené viac oko-lov a vzrušujúce tým, lákavý živých farieb, ktoré tiež vytvoriť príjemne strašidelný atmosféru, ktorá uchváti návštevníkov.

3.Bat Dizajn v Tvare: Stánok v tejto Halloween s našimi realistické bat dekorácie!Hrajú dynamické bat tvar dizajn a okúzľujúce rozpätie krídel, tieto netopiere pridať tajuplný nádych a predstavujú tajomstvo a v noci Halloween.Zavesiť ich až vytvoriť strašidelné scény vaši hostia nebudú zabudnúť!

4.Zvýšiť Vaše 3D Efekt: Zvýšenie Halloween Netopierov Dekorácie s multi-vrstvené dizajn.Pridať viac do hĺbky, vrátane rôzne dekoračné materiály a upozorňuje na základné bat tvar.Užite si jedinečný a rozmerové dotyk na Halloween, dekor.

5.Drvivá Aplikácie: Svetlo až Halloween s našimi Netopierov Dekorácie!Zavesiť ich na vaše dvere, stropy, okná, pobočky, alebo na stenu, a vytvoriť strašidelné atmosféru.Naše dekorácie sú ideálne pre široké použitie.

  • Materiál : Bavlna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Elektronické : No
  • Príležitosti : Eid al-Fitr
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie