0

Vývoj Doska WiFi Rada ESP32 2,4 GHz WiFi Dual Jadier Microcontroller Ultra-Nízka Spotreba Energie Integrovaný S ODBORNÍKMI Na

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.05 €12.10

Wifi vývoj doska je všestranné a výkonné zariadenie, ktoré podporuje LWIP protokol a môže pracovať v troch režimoch.To môže byť ľahko zmenšený na rôzne aplikácie, ako je internet vecí.Wifi vývoj doska je tiež kompatibilný s MicroPython a iných platformách.

Vlastnosti:

Názov produktu: ESP32 38PIN vývoj doska

Veľkosť: cca 44*26 mm/1.73*1.02 v

Balenie zoznam:

1*ESP32 Vývoj Doska

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dvojité Jadier: Na esp32 wifi rozvoj správnej funkcie dual-core procesor, ktorý zvládne viac úloh.To možno prepínať medzi rôznymi bezdrôtové protokoly.

2.Univerzálny ESP32 WiFi Rozvoj Stravovanie: Táto doska podporuje Freertos a LWIP protokol.Rada má kompaktný dizajn a nízku spotrebu energie, takže je vhodný pre rôzne scenáre.

3.Flexibilné internet vecí Riešenie: So STA režimy integrované, to esp32 wifi doske umožňuje postaviť a pripojiť rôzne internet vecí zariadení s ľahkosťou a všestrannosť.

4.Nízka Spotreba Energie: Tento vývoj rada pracuje s nízkou spotrebou energie 40nm technológia spracovania.To má tiež vynikajúce rádio frekvencie, výkonu, ktorý umožňuje zvládnuť rôzne aplikácie.Okrem toho, že je bezpečné a stabilné, s viacerými ochrany režimy a certifikácie.

5.Všeobecne Kompatibilné: S týmto esp32 wifi vývoj doska, si môžete vychutnať stabilné a rýchle bezdrôtové pripojenie.To môže byť naprogramovaný pre Lua pomocou Nodemcu alebo MicroPython, čo vám dáva viac možností.

  • Názov Značky : Teckey
  • Druh : Displej
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie