0

Nové 1pcs Prednastavených momentový Kľúč Račňový Kľúč, Nastaviteľné momentový Kľúč Ruke Kľúč maticový Kľúč Nástroj Multi krútiaci Moment sa Pohybuje

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€46.80 €49.27
  • Sku: w261571
  • Kategórie: Ručné Náradie
  • Značky: Nastaviteľný krútiaci moment, predvoľba krútiaceho momentu, prednastavené momentový kľúč

100% Zbrusu Nový NOVÝ 5-60N.m Nastaviteľné momentový Kľúč kľúč Nástrojov 1/4" = 6,3 mm 3/8" = 9,5 mm 1/2" = 12,5 mm UPOZORNENIA: 1. Nenechávajte použitím tlaku po dosiahnutí predvoľba krútiaceho momentu; inak dielu a momentový kľúč môže dôjsť k poškodeniu.Pri nižších toque, to nie je tak jasné, počuť, že "kliknite na tlačidlo" zvuk, prosím, ressure kľúča pomaly.

2.Pred nastavením hodnota krútiaceho momentu, skontrolujte, či momentový kľúč je na ZABLOKOVANIE alebo ODBLOKOVANIE.

3. Po prvom použití alebo sa nepoužíva počas dlhšej doby a je povinný použiť opäť, uistite sa, že používať vyšší krútiaci moment pôsobiť 5-10 krát tak, že komponentov v rámci môže byť plne mazané podľa specail-účel mazivo, olej.Keď sa nepoužíva, uistite sa, že nastavenie krútiaceho momentu na najnižšiu hodnotu.

Prečítajte si Pozorne Prevádzkové Inštrukcie Pred použitím Kľúča Package : 1 x momentový Kľúč Nástroje Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.Platobné Podmienky:

Akceptujeme Escrow .

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Doprava:

1.Podmienky Prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

2.Lodné Spoločnosti:

Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

  • Číslo Modelu : H-0560W
  • Materiál : Chróm-vanádiová Oceľ
  • Funkcie : Non-Slip
  • Názov Značky : tsikan
  • Druh : Momentový Kľúč
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie