0

Nástroj Nastavenie 7 Kus Ťažkých Časť Zahŕňa Ručné Stierky Rake Weeder Pruner Nožnice Pre Ženy

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€58.46 €71.29

Vitajte Na Mojom Obchode

Základné Záhradnícke Set - 7 kus záhrady, ručné náradie, sada obsahuje stierkou, transplanter, ručné hrable, náradím, weeder, záhradnícke nožnice a multi-priestoru tote organizovať rôzne druhy ručného náradia a záhradkárskych potrieb.

Ťažká Záhradné Ručné Náradie - ručné nástroje sú vyrobené z hrdze odolná zliatina hliníka, odolné a trvanlivé.Nerezová oceľ pruner s bezpečnostným zámkom, aby sa zaistilo bezpečné používanie.Mäkké-guma, č-slip grip rukoväť je ergonomicky navrhnutý tak, aby vám priniesol takú stres na zápästie, spĺňajú najvyššie nároky na komfort pre vaše ruky.

Multifunkčné - Ideálne pre rôzne úlohy, vrátane kopanie, pletie, raking, uvoľnenie pôdy, prevzdušňovanie, transplanting a prerezávanie splniť všetky vaše požiadavky na vnútorné a vonkajšie záhradné.Pomocou týchto záhradné ručné náradie, stačí začať záhradníctvo záľuby pestovať zeleninu, rastliny, kvety, korenie a všetko, čo sa vám páči.

Praktické Záhradné Organizátor Taška - ruky taška je vyrobená z vysoko kvalitnej bavlny a polyesteru pre dlhú životnosť a jednoduché čistenie.Veľkou kapacitou hlavné vrecko s 8 pohodlné bočné vrecká na zips pre jednoduchý prístup vykonávať svoje príslušenstvo počas vnútorné alebo vonkajšie pestovanie.To má tiež elastické slučky pomôcť udržať nástroje na mieste.

Veľké Záhradníctvo Darčeky - Účinné, odolné a profesionálne, to 7 kus záhradnícke nástroje set je dokonalý darček pre záhradníctvo milenca, mužov a žien, skvelý darček na narodeniny, sviatky, Deň matiek, Deň otcov, deň Vďakyvzdania a Vianoce.

veľkosť: 13.39 x 4.92 x 3,94"

Materiál: Plast+kov

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

7 x záhradné ručné náradie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Názov Značky : FGHGF
  • DIY Dodávky : ELEKTRICKÉ
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie