0

AD-Pack 200 vrchných Kolo Hliníkové Plechovky, Plechovky - Hliníkové Skrutkovacie Veko Kolo Tin Kontajner na Fľaše

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€79.73 €100.93

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originál a Goo d Kvality s Zadarmo Po-predaj Záruky .

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného hliníka môžu byť recyklované alebo opätovne použiť, takže ich naozaj eco-priateľský a oveľa lepšie pre životné prostredie než plastové kozmetické rúry.

Špecifikácie: skrutku plechovky je 1.97 cm/ 5 cm vonkajší priemer a 0.78 cm/ 2 cm v mimo hĺbka; vnútorné objem skrutku plechovky je 1 unca/ 30ml, a má vrchných pre bezpečnosť a aby sa zabránilo úniku.

Mať žiadne ostré hrany: okolo hrany, tieto skrutky plechovky sú bezpečné otvorenie a zatvorenie; Odolný a ľahký.

Uplatnenie: Táto skrutka kolo plechovky sú dobrá voľba pre remeselníkov, bavlna, háčiky, perličky, gombíky, mincí, a tak ďalej, sú Tiež dobré pre organizovanie iné drobné predmety, ktoré ich chránia pred nadmernej expozície na svetlo, prach, atď.

Pre každého, kto hľadá, aby sa doma vyrobené pery balms, kozmetika alebo voňajúce parfumy tieto hrnce vám pomôže urobiť perfektný darček.

Tieto kolo plechovky sú ideálne pre výrobu veľkých balzam na pery, alebo sú univerzálne dosť pre iné kozmetika a dokonca aj skladovanie nail art materiál, lesk a korálky.

Farba: Strieborná

Objem: 30ml

Balík Obsahuje

200 x Skrutkovacím Viečkom Hliníkové Plechovky, Plechovky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

  • Počet kusov : COMBO
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie