0

14 KS Očko 3/8 cm Disk Vplyv Skrutka Matica Extractor Set Čiernej Ocele Matice Odstraňovač Kit 1/4 cm-3/4 palce Twist Zásuvky súprava Náradia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€29.22 €53.12

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod.Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

1. Vyrobené z vysoko pevnej Cr-Mo ocele s vysokou tvrdosťou, tieto očko matica odstránenie zásuviek sú viac odolné a trvanlivé.

2. To je 14 ks matica odstraňovač súbor, ktorý môže byť použitý s 3/8 cm štvorcových jednotky kľúč, račňový, alebo chránič lišty pre odstránenie poškodených, mráz, zahrdzavené, zaoblené-off skrutky, matice & skrutky.

3. Štandardné 3/8-palcové disky a 1/4-palcový hex jednotky na 3/8-palcové disky adaptér nechať zariadenia kompatibilné s bežnými, alebo heavy-duty náradie, ovládače a skrutkovače rukoväť nástroje.

4. 6-bod špirála zásuvka dizajn umožňuje bezpečné pripojenie k zaoblené-off upevnenia byť rozbalený.

5. Tieto Zamykanie Kolesá Očko Matica Odstránenie Nástroje fit hex hlavy veľkosti 6.35 mm(1/4 palce), 8 mm(5/16inch), 9,5 mm(3/8 cm), 10, 11 mm(7/16inch), 12mm, 12.7 mm(1/2 cm), 13mm, 14 mm(9/16inch), 16 mm(5/8 cm), 17 mm, 17.5 mm(11/16inch), 19 mm(3/4 palce), aby sa rýchlo nahradiť hrdzaveniu, zaoblené, alebo vyzliekol očko matice a skrutky.

Farba:Čierna

Materiál:oceľ

Obsah Balenia:

13 x Matica & Skrutka Extraktory

1 x Pätice Adaptéra Bar

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.ssissa.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

  • Názov Značky : FGHGF
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie