0

Nedokončené Dreva Motýľ Výrezy 25pcs Prírodné Prázdne Motýľ Tvarované Plátky Nedokončené Plavidlá Výrez Pre Deti, Maľovanie na DIY

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.28 €9.66

Objavte radosť z maľovania s našimi nedokončené výrezy, ideálny pre uspokojovanie potrieb každodenné používanie, zatiaľ čo výdavky tvorivé čas so svojimi deťmi.Tieto silné a odolné výrezy sú špeciálne navrhnuté tak, aby vydržali nadšený málo maliarov, zabezpečenie zábavné a trvalé spomienky.Či už hľadáte pre zábavu rodinnú aktivitu, party dekor, alebo skvelý spôsob, ako podporiť vaše deti umelecké schopnosti, naše nedokončené výrezy sú musia mať pre každý domov!Chytiť farba dodávky a pripravte sa na vytvorenie krásnej, majstrovské diela vaša rodina bude milovať pre nadchádzajúce roky.

Špecifikácia:

Názov: Motýľ Drevo Výrezy

Materiál: drevo

Veľkosť: ako je znázornené

Hrúbka: 2 mm

Zoznam Produktov:

25PCS* Motýľ Drevo Výrezy

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【DIY Maľovanie] vyzýva Motýľ Drevo Výrezy poskytnúť prázdne miesto pre vás lak, farbu, alebo čerpať, čo je ideálne pre všetky vaše kreatívne potreby a vytváranie remesiel.

2.【Dostatočnom Množstve] vyzýva Nedokončené Dreva Remeslá sú veľmi praktické.Tam sú hojné množstvá (25pcs), ktoré môžu splniť vaše denné použitie a nahradenie potreby.

3.【Zvýšiť Rodič-Dieťa Interakcie] vyzýva Farby s deťmi a stráviť kvalitný rodič-dieťa čas spolu pri tvorbe DIY diel, podpora silný a nezabudnuteľný lepenie chvíle.

4.【Drevnej hmoty] vyzýva Vyrobené z drevnej hmoty, Drevo Výrezy pre Remeslá sú na nosenie, odolný, robustný, silný a starostlivo vyleštený, zabezpečiť, že oni nie sú ľahké zlomiť počas používania.

5.【Široko Používané] vyzýva Nedokončené Dreva Motýľ Výrezy sú ideálne pre rôzne príležitosti, ako Deň Detí, Vianočné, svadobné dekorácie, party dekor, a ďalšie tvorivé remesiel.

  • Materiál : Bavlna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Elektronické : No
  • Príležitosti : Eid al-Fitr
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie