0

Skladacie potreby na Kempovanie Stolička Camping Záhrada, Bazén, Pláž Dvore Stoličky 45 cm*48 cm*69cm Ťažkých Skladacie Stoličky Pre Kempovanie Záhrade Bazén

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€33.95 €67.90

Skúsenosti pohodlie vonku s naším Outdoor Skladacie Stoličky.Rýchla inštalácia bez rámu pevného škvrny zaisťuje jednoduché nastavenie.Priestranné a priedušná dizajn poskytuje bezkonkurenčnú relax.Malé rozmery, uľahčuje prenášanie a uloženie.Ideálny pre rybárčenie alebo akékoľvek outdoorové aktivity.

Názov Produktu: Vonkajšie Skladacie Stoličky

Špecifikácie (L*W*H): 45 cm*48 cm*69cm

Materiál: oceľové rúry 600D Oxford handričkou

Farba: Biela-Bavlna, Khaki-Bavlna, Zelená-Bavlna, Čierna, Bavlna

Zoznam:

Vonkajšie Skladacie Stoličky *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchla inštalácia: Inštalácia tejto vonkajšie skladacie stoličky v len pár sekúnd pre okamžité pohodlie a komfort v každom prostredí.S rýchlu a jednoduchú inštaláciu, si bez námahy relax kdekoľvek.

2.Žiadne ďalšie nepríjemné pocity: rozlúčiť sa ťažké škvrny a dobrý deň, pre pohodlie s naším outdoor skladacie stoličky frameless, mäkký a flexibilný dizajn, ktorý formy, aby vaše telo, pre luxusné a podporné sedenie.

3.Silné a Relaxačné: Naše vonkajšie skladacie stoličky sa môže pochváliť kovový rám pre spoľahlivú podporu ťažká váha.Užite si priestranné sedadlo, že nebude drez do stehien alebo vás pot pre pohodlné a omladzujúci vonkajšie skúsenosti.

4.Ľahký a prenosný: Vzhľadom na jednoduchý skladací mechanizmus a kompaktná veľkosť, tento skladacie stoličky je možné prepravovať a skladovať bez námahy, takže je ideálny pre outdoorové aktivity.

5.Viacnásobné použitie: Pozdvihnúť vaše outdoorové skúsenosti s týmto multi-funkčné skladacie stoličky.Ideálny pre kempovanie, pláže, záhrada, terasa, a ďalšie.Užite si pohodlie a komfort v každom outdoorové aktivity.

  • Číslo Modelu : Vonkajšie Skladacie Stoličky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie