0

Kniha Stojí Dreva Variť Knihy Držiteľov Kuchárka Držiak Pre Počítadlo Top Fantázie Tablet Držiteľ Recept Držiteľa Knihy Príslušenstvo Pre Kuchyňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.81 €8.29

Popis:

1. Receptár Držiteľ je ideálny pre zobrazovanie knihy, recepty, notebooky a tablety, alebo ako umelecká stojan.

2. Receptár Držiteľ môže byť zložený ploché, keď nie je v prevádzke, zaberajú malý priestor.To sa hodí do batohy a tote tašky, takže ho ľahko prenáša a dopravy.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Receptár Držiteľ

Materiál: Drevené

Veľkosť: asi 30*26 cm/11.81*10.24 palec

Zoznam Produktov:

1*Receptár Držiteľ

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Silné Drevo] vyzýva, Pretože suroviny receptár Držiteľ je drevo, je pevná, nie je ľahké zlomiť, a to je ťažké koróziu, a veľmi pevné.

2.【Menšie Obsadenie Miesta] vyzýva receptár Stojan prijíma skladací dizajn, ktorý zaberá veľmi málo miesta, keď nie v použitie.To sa hodí do batohy a tašky pre jednoduchú prenosnosť a dopravy.

3.【Jednoduché na Čistenie] vyzýva Knihy, Stojan nie je len ľahko sa čistí, ale tiež môžu byť vyčistené jemným mydlom a vodou, alebo súknom po získania špinavé, ktorý je veľmi pohodlný

4.【Viacerých Aplikácií] vyzýva Kuchárka Držiteľ nie je len univerzálna, ale je tiež ideálny pre zobrazovanie knihy, kuchárky, notebooky a tablety, alebo ako umelecká stojan

5.【Skvelý Darček] vyzýva Knihy Držiak na Stojan má mnoho výhod, a to môže byť dané do svojho milenca, alebo priateľov, ako narodeniny, kolaudačné párty, Vianočný darček, atď, bude to veľmi praktické pre vás.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie