0

Vynikajúce Tmavo Sivá Tkané Indoor/ Vonkajšie Tkaniny Pouf - Štýlový Domova Nevyhnutné.

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€497.20 €606.35

Pozdvihnúť svoj domov v vzrušujúce farby a textúry pre inovovaný vzhľad.Hrajú očarujúce kolo pletené dizajn, to pouf ponúka vnútorný priestor je povznášajúci atmosféru s dokončovacie ručne remeselne dotyk.Či už hľadáte dať si nohy hore po dlhom dni alebo ak ste v núdzi extra plyšové kryté-altánok, to pouf ponúka rad funkcií pre vás k objavovaniu.Bez problémov miešanie do akejkoľvek dohody s jej decentný dizajn, to pouf nie je len jeden-z-za-druhu, ale je aj pružné, vďaka čomu vnútorné príslušenstvo.

MODERNÝ DIZAJN: Naše pouf je ideálny pre tých, ktorí majú radi jednoduché, prehľadne priestory, ale napriek tomu chcete získať plnú skúsenosti výrobku, jeho funkcií.S jeho osviežujúci farebné a mäkké dizajn, tento krásny kolo pouf je doplnok pre každého moderného domova.

RUČNE DIZAJN: príslušenstvo je odborne navrhnutý a ručne s remeselníka odborné znalosti.Každá fyzická varianty nie sú produktu nedostatky, ale skôr, zabezpečí, že váš nákup je naozaj one-z-za-druhu výrobku.

ZRASTOV VÄZBA: Naše pouf prináša očarujúce pohodu do vášho domova s nádhernou zrastov väzbe kryt.Nie len to dať svoj domov pohodlný vzhľad, ale tiež prináša splash štruktúru do vášho interiéru.

EKOLOGICKÝ MATERIÁL: Vyrobené s eko-šetrné materiálu, naše pouf je ručne pletené s robustné lano vyrobené z PET priadze.Tento PET priadza je vyrobená z vlákien, ktoré sú extrahované pomocou recyklovaných fliaš vody, takže tento doplnok vhodný na vnútorné ako aj vonkajšie použitie.

ROZMERY: Vybrať príslušenstvo, ktoré je veľkosť pre vás a váš nábytok.Tento pouf je 20.00" W x 20.00" D x 14.00" H. Budete milovať, ako veľmi sa váš priestor môže transformovať s jednoduchým okrem tejto očarujúce pouf.Obsahuje: Jeden (1) Pouf Materiál: PET Priadza Plniaci Materiál: Polystyrén Korálky Farba: Tmavo Šedá Voda-Odolný Ručne Remeselne Podrobnosti Č Montáž Vyžaduje Rozmery: 20.00 cm hlboký x 20.00 cm široká x 14,00 " vysoká

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie