0

Auto Kovové Zámky Dverí Kolíky Univerzálny Auto Door Lock Skrutku Gombíky Auto Závod Skrutka Pin Nastaviť Na Kempovanie Jednotky Gombík Úprava Zahŕňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.36 €10.71

Odrážky:

1.Vynikajúci Materiál: Vyrobený zo silného a odolného kovového materiálu, toto auto door lock rukoväť je anti-hrdza, odolné proti poškriabaniu a opotrebovaniu, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon a ochranu pre vaše auto.

2.Elegantný Vzhľad: S hladkým špirála dizajn a leštenie častíc dizajn, toto auto door lock rukoväť má elegantný a štýlový vzhľad, ktorý zvyšuje vaše auto v interiéri.

3.Jednoduchá Inštalácia: môžete odstrániť pôvodné dvere, rukoväť a nainštalovať tento nástroj rýchlo a jednoducho, bez akýchkoľvek nástrojov alebo poškodenie dverí.Je to jednoduchý a pohodlný spôsob, ako na upgrade svoje auto door lock.

4.Vhodné Vykonávať: Toto auto door lock rukoväť je malé a úsporu priestoru, takže môžete ľahko nosiť so sebou.Je tiež ľahké nahradiť v prípade naliehavej situácie, ako sú zlomené alebo zaseknutý zámok.

5.Široký Aplikácie: Či už sa chystáte na výlet, dlhý drive, alebo automobilových pretekoch, naše auto door lock rukoväť vyhovuje väčšine modelov a spĺňa vaše používateľské požiadavky.

Popis:

Ak máte radi závodné auto, potrebujete spoľahlivé auto door lock rukoväte, ktoré znesú rýchlosti a tlaku.Toto auto door lock rukoväť má špirála dizajn, ktorý je anti-hrdza a trvanlivé.Je ľahké nainštalovať a vymeniť bez náradia.Získajte vy dnes a vychutnajte si vzrušenie z pretekárskych áut.

Špecifikácia:

1.Meno: Auto Door Lock Skrutka Pin Set 2.Materiál: kov

3. Veľkosť:

Veľkosť: cca 9 mm/0.35 palcov

Malá veľkosť: cca 8mm/0.31 palcov

4.Poznámky pred nákupom: auto kľučky dverí majú 2 veľkostiach pre CLA-triedy, GLA-trieda, B-trieda, malých pre-triedy, nový C-trieda, nový E-trieda, GLC-class, a pre veľké Vito.Pre iné modely, ktoré si môžete kúpiť malú veľkosť

Balenie Zoznam: 1*Auto Door Lock Skrutka Pin Set (4pcs)

Poznámka: 1.Prijmite prosím, že tam je farebný rozdiel v produkte kvôli svetelné efekty a fotografovanie uhlov.

2.Veľkosti výrobku má tolerancie vzhľadom na ručné meranie.

  • Druh Materiálu : Kov
  • Položka Výška : 5cm
  • Názov Modelu : Auto Door Lock Gombíky
  • Položka Dĺžka : 15cm
  • Položka Hmotnosť : 40g
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie